01.10.2017

Уважаеми пациенти и приятели,

Щастливи сме да споделим, че от 01.10.2017г. Д-р Юлиян Крумов ще извършва прегледи само при нас. Часовете, в които може да си запазите час за преглед при него са: 

Понеделник - Четвъртък: 15:30 - 19:00.

Телефон за записване на час за преглед: 052/580 177

За нас, екипа на МЦ Победа Варна няма невъзможни неща !!!

Доверете ни се !!!

Победете болката в Медицински Център Победа Варна !


16.08.2017 - Най-новия уред в МЦ Победа

Ние, екипа на МЦ „Победа“ се стремим да се развиваме и да предлагаме на нашите пациенти лечение с най-съвременна и модерна апаратура.

Ново и единствено в МЦ „Победа” Варна - изключително модерния и иновативен апарат на BTL – SIS (Super Inductive System) Система за високоиндуктивна терапия. Апарата е единствен по рода си за цяла Северна България и е част от високотехнологичните нововъведения в областта на физикалната терапия и рехабилитация.

SIS, или т.нар. високоинтензивната магнитотерапия е иновативен и особено ефикасен метод на лечение на широк спектър от заболявания и симптоми. Използва се магнитно поле с висок интензитет, многократно надхвърлящ този на стандартните апарати за магнитотерапия, което е ключово за изключително бързото и качествено достигане на терапевтичните цели.

Безспорен и много бърз е ефекта при повлияване на болка от различен произход. Изключителен ефект има и при повлияване на спастични състояния, свързани със заболявания и травми на централната нервна система. Прилага се с отлични резултати при различни травми на меките тъкани, костите и ставите.За това свидетелства и факта, че е широко използван при възстановяването на професионални спортисти след преживени травми и наранявания, като скъсява времето на възстановяване с 2/3 спрямо обичайното за случая.

Терапевтичните възможности на апарата покриват широк набор увреждания и заболявания от сферата на ортопедията, ревматологията и неврологията. Отлично средство за профилактика на рисковете и усложненията от продължително обездвижване, за засилване на мускулатурата и подобряване на храненето на тъканите. Терапията със SIS безпроблемно може да се съчетава с всички останали методи на физиотерапия и рехабилитация.

Противопоказания, непозволяващи прилагането на SIS:

  1. Наличие на пейсмейкър и други метали в тялото (изкуствени стави, остеосинтезен материал);
  2. Активно кървене в последния месец, склонност към кървене;
  3. Онкологични заболявания;
  4. При бременни;
  5. При деца.

Цена на 1 процедура – 30.00 лв.

За нас, екипа на МЦ Победа Варна няма невъзможни неща!!! Доверете ни се!!!

Победете болката в Медицински Център Победа Варна !


22.06.2017 - Нов интернет сайт

Медицински център Победа вече има нов интернет сайт. В него ще намерите по-подробна информация за предлаганите услуги, като и за актуалните промоции.


01.06.2017 - Д-р Конукчиева

От днес 01.06.2017 г. екипа на МЦ Победа се увеличи с още един лекар-специалист "физиотерапия и рехабилитация" - Д-р Конукчиева. Кабинет "физиотерапия и рехабилитация" работи и с НЗОК.


10.05.2017 - Д-р Митев

В Медицински център Победа вече можете да направите преглед при лекар невролог - Д-р Митев. Кабинет "нервни болести" работи и с НЗОК.


05.01.2017 - Нови уреди

Медицински център Победа продължава да се оборудва с нови уреди за физиотерапия и рехабилитация.


14.10.2016 г.

За удобство на своите пациенти МЦ Победа, съвместно с лаборатория "Надежда", предлага високоспециализирани медико-диагностични изследвания.


01.06.2016 г.

Медински център Победа посрещна първия си пациент.